Actua

31

Na drie succesvolle jaargangen met 3 laureaten, 8 genomineerden en  bijna 200 kandidaturen gaat de oproep  voor nieuwe kandidaat intitiatiefnemers voor de vierde Megafoon  op 1/11/2019 van start. 

 

De editie van 2019 leverde een waardige laureaat (Buurtbar uit Beringen) en 4 zorgzame genomineerden op. Je leest er meer over op: http://www.oikondeleuven.be/Home/DeMegafoon/Winnaarenlaureateneditie2019/tabid/2645/Default.aspx

 

We verwachten voor de editie van 2020 veel geïnteresseerden. We weten dat er heel wat bloeit en groeit in Vlaanderen op het vlak van kleinschalige en zorgzame intitiatieven. Ze verzetten vaak bergen op hun eigen-wijze manier en maken vaak het verschil.

 

Oikonde Leuven wil deze intiatieven kansen geven om door te groeien (aan de hand van een geldprijs) en even te schitteren (aan de hand van wat mediabelangstelling). Deze intiatieven verdienen het stuk voor stuk. 

 

Op de webiste van Oikonde Leuven tref je meer informatie aan over de selectiecriteria en de wijze van inschrijven voor de vierde Megafoon van Oikonde Leuven. 

selectiecriteria: http://www.oikondeleuven.be/Home/DeMegafoon/Selectiecriteriaeditie2020/tabid/2624/Default.aspx

aanvraagformulier

We wensen de inschrijvers veel succes toe. 

 

 

 

Opmerkingen

Er zijn momenteel geen opmerkingen. U kunt een eerste opmerking plaatsen.

Opmerking geven

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Enter the code shown above:

 

Oikonde Leuven

's-Hertogenlaan 62
3000 Leuven