Actua

15

Oikonde Leuven vzw polste naar reacties bij Dorpspunt na het ontvangen van De Megafoon. Jolien van Dorpspunt doet haar relaas.

 

Zowel het dorp als alle medewerkers in het Dorpspunt waren heel blij met de prijs. Het dorp vindt het leuk omdat hun Dorpspunt zo groeit en uitbreidt met nieuwe ideeën.

Onze medewerkers waren blij omdat we met het Dorpspunt terug in de kranten en op het nieuws kwamen. Ze zijn dan ook trots dat ze hier werken in het dorp. Krantenartikelen werden uitgeknipt en iedereen die binnen kwam kreeg al snel te horen dat we een prijs hadden gewonnen.

Onverwacht maar zeer welgekomen was dit ook. Ook de andere projecten vonden we heel mooi. Daarom zijn we zo blij en verrast dat wij de prijs wonnen.

De reacties die we kregen vanuit het dorp waren positief: proficiat, we zijn fier op jullie ploeg, jullie doen dat goed, dikke welverdiende pluim aan allen, proficiat aan de medewerkers en begeleiders, goed gedaan en super goed bezig hoor,  …

De mooiste reactie vonden we zelf: en ook een wauw gevoel voor ons dorp...waar we zo trots op zijn!

We zouden het geld gebruiken om in de keuken te investeren. We willen de vroegere restaurantkeuken opnieuw conform maken volgens de voedselveiligheidsvoorschriften. Met een vernieuwde keuken kunnen we in de toekomst op regelmatige momenten een buurtrestaurant open houden.

We willen de beschikbare ruimtes graag herschikken zodat de ontmoetingsplek gezelliger wordt en klanten van de buurtwinkel meteen zien welk wisselend aanbod producten er beschikbaar is. Daarom zouden we frigo’s met displaydeuren aankopen en een koeltoog.

 

We zijn vooral blij omdat het Dorpspunt bruist van ideeën, ideeën die van het dorp zelf komen. We zijn nog maar een jaar gestart, maar het voorbije jaar kon voor ons niet mooier zijn. De medewerkers komen elke dag met veel plezier werken in het Dorpspunt en dit allemaal door de inwoners van het mooie dorpje Beveren aan de IJzer. Beveren aan de IJzer, een dorp, deelgemeente van Alveringem, is een landelijk dorp dat grenst aan Frankrijk.  Landelijk en wat afgelegen, de slogan van Alveringem zegt het mooi , ze zien zich als ‘Buiten Gewoon’.

We zijn dankbaar voor alle kleine momenten, die zorgen voor één groot avontuur vol kansen! En door deze geldprijs gaan we een nieuw avontuur tegemoet, vol nieuwe kansen, voor elk van ons (medewerkers, vrijwilligers, inwoners, begeleiders, ...)

 

Opmerkingen

Er zijn momenteel geen opmerkingen. U kunt een eerste opmerking plaatsen.

Opmerking geven

Naam (vereist)

Email (vereist)

Website

Enter the code shown above:

 

Oikonde Leuven

's-Hertogenlaan 62
3000 Leuven